banner3.png
FAQ

Hvordan fjerne riper forårsaket av vindusviskere?

Den stygge lyden fra viskerbladene er irriterende, og den kan også bety at glasset på bilen din blir skadet. Når viskerne skaper små riper over hele området de dekker, må du vite hvordan du kan fjerne disse ripene.

 

 

Hva er den riktige metoden for å fjerne viskermerker?

Ikke bruk hvilken som helst klut for å fjerne viskermerker fra glasset, noen kraftige kluter har fibre som kan lage riper. Bruk i stedet en lofri mikrofiberklut til å rengjøre frontruten. Mikrofiber er vaskbart, superabsorberende og etterlater ikke striper, samtidig som glasset blir skinnende rent.

Fjerne viskerriper med tannkrem: Tørk over glasset med en lofri klut. Påfør deretter litt tannkrem på en myk klut. Gni kluten over ripen med sirkulære bevegelser i 30 til 40 sekunder. Tørk av tannkremen med en fuktig klut til slutt, og bruk den lofrie kluten til å tørke området igjen. Du kan også prøve Whiting-pulver (kalsiumkarbonat) ved å lese denne siden.

Har du en dypere ripe, snakk med en fagperson på et av våre 1400 Glassdrive-sentre. De vil kunne fortelle deg om merket kan fjernes.

Behov for mer informasjon?