Originalkvalitet

Originalkvalitet

Originalkvalitet

  

Kvalitet og kompetanse: De viktigste faktorene er valg av bilglass og montering

For å sikre en perfekt installasjon bruker vi produkter av samme kvalitet som den opprinnelige delen.

Leter du etter noen som kan reparere frontruten din? Lurer du på hvilken type bilglass du skal velge? Hvordan kan du være sikker på at du velger en frontrute av høyeste kvalitet? Er det nødvendig å velge en frontrute fra produsenten?

Ved å henvende deg til Glassdrive, kan du være sikker på at skadet bilglass vil bli erstattet av et bilglass med samme egenskaper og kvalitet som den opprinnelige delen. Glassdrive er en del av Saint-Gobain.

Hvorfor er en frontrute fra Saint-Gobain alltid av beste kvalitet?

Saint-Gobain kontrollerer produksjon og montering fra A til Å: vi har produsert bygningsglass i 350 år - som er vår opprinnelige virksomhet. Vi produserer og distribuerer bilglass i hele Europa, og monterer i våre 1400 Glassdriveavdelinger. Dette er årsaken til at vi er unike og hvorfor du er garantert bilglass av beste kvalitet.

 • Hvorfor er laminert frontrute viktig?  Laminert glass produseres ved å sette inn et ark med gjennomsiktig plast (PVB) mellom to glassplater. Hvis det oppstår et sammenstøt, holder plastplaten frontruten i ett stykke. Ved mindre påvirkning kan en frontrute repareres uten nødvendigvis å bli byttet ut.
 • Hvorfor produseres side- og bakrutene av herdet glass? Herdet glass er mye sterkere enn konvensjonelt glass. Glasset fremstilles ved rask nedkjøling (fra 600 til 300 °C på noen få sekunder). I tilfelle støt brytes glasset ned i små glassbiter som ikke er skarpe.

Vår jobb i Glassdrive: For å garantere deg kvalitet og sikkerhet

Hos Glassdrive erstatter vi det skadede glasset med glass som har samme egenskaper og kvalitet som originalen. Dette sikrer at du kan kjøre trygt. Visste du at glasset på grunn av form, sammensetning og montering spiller en svært viktig rolle i kjøretøyets generelle robusthet? Hos Glassdrive er vi opptatt av å tilby deg den beste kvaliteten, for din sikkerhet.

Vi velger de beste produktene for å sikre at du kan kjøre trygt

 • Sertifisering: Merkingen av en frontrute garanterer at den oppfyller de juridiske kravene til sikkerhet og komfort (ECE-standard for regulering nr. 43).
 • Kvalitet: Våre frontruter er produsert av Saint-Gobain, som leverer originalglass til 1 av 2 kjøretøy i Europa under Sekurit-merket.
 • Garanti: Saint-Gobain kontrollerer hele produksjonskjeden, fra produksjon av bygningsglass til frontruten.

En frontrute som ivaretar kjøretøyets garantier:

 • Mer lufttett: Mindre støy i passasjerrommet (ingen plystring, ingen støy).
 • Vanntett: Ingen ubehagelige overraskelser når det regner (ingen lekkasjer).
 • Holdbarher: Vindusviskerne varer lenger.
 • Synlighet: Kjøring er mindre belastende (ingen belastning).
 • Sikkerhet: Perfekt kalibrering av kjøreassistansesystemene.

Kjøring med full trygghet

 • Ekspertise: Vi er eksperter på frontruten. Det er vår jobb, vår spesialitet. Vi har oversikt over alle detaljene som utgjør forskjellen.
 • Komfort: Vi bytter ut frontruten med samme kjørekomfort og sikkerhet som det originale bilglasset.
 • Grundighet: Vi sjekker alle detaljer (kontakter, trims, etc.) for å sikre at glasset ditt er helt lufttett og vanntett.
 • Sikkerhet: Vi omplasserer og kalibrerer sensorer og førerassistansekameraer slik at de kan observere og tolke veiskilt og kjøremønster korrekt

Finn en Glassdriveavdeling i nærheten av meg

Hvilke garantier gir merkingen på en frontrute?

Merkingen på frontruten garanterer at den overholder relevante kvalitetsstandarder. Kvalitetskriteriene: Motstand (mot støt, støy og værforhold) og synlighet (sikkerhet og kjørekomfort).

Merking frontrute
Merking frontrute