banner3.png
FAQ

Hvor mye koster det å reparere en skadet frontrute?

Har du fått steinsprut på frontruta? Det er best å levere kjøretøyet til et bilglassverksted snarest slik at de kan reparere frontruten, før skaden blir verre og glasset må skiftes. Hvor mye koster en frontrutereparasjon? Kan du få dekket  reparasjon på forsikringen din?

 

Når bør du få reparert en ødelagt frontrute?

Uansett årsak, det er best å reparere en sprekk eller  et hakk så snart som mulig. Dette fordi ubehandlet skade kan sprekke, gjerne etter temperaturendring eller støt. Da er det for sent å reparere frontruten, og du må i stedet skifte ut hele glasset.

Skal frontruta repareres, bør skaden være mindre enn 20 mm i diameter. Chippen må også være mer enn 5 cm fra kanten av glasset og utenfor førerens synsfelt (en sirkel på 30 cm i diameter halvveis mellom toppen og bunnen av frontruten, på linje med rattet). Skadens form er også av betydning for å avgjøre om det skal repareres eller erstattes. Hvis disse betingelsene ikke er oppfylt, kan frontruten ikke repareres: du må skifte frontruten direkte.

 

Hvor mye koster reparasjon av frontrute?

Hvor mye koster det å reparere en skadet frontrute? Hos en profesjonell bilglassmontør er det en rask prosess: I Glassdrive benytter vi en spesifikk resin som vi injiserer rett i midten av skadepunktet. Det tar inntil en halvtime å reparere en skadet frontrute.

Reparasjon av frontrute dekkes av forsikringen din. Du betaler heller ikke egenandel.

Hvis du ikke har forsikring, må du selv bære kostnadene med å reparere bilens frontrute. Uansett er dette alltid rimeligere enn å bytte ut hele glasset!

 

 Hvorfor la Glassdrive reparere frontruten din?

Glassdrive er spesialister på bilglass. Vi reparerer skadene på frontruten raskt og grundig for din komfort og sikkerhet. Med Glassdrive får du fordel av kompetansen til en erfaren tekniker, fra kvaliteten på glasset designet av Saint-Gobain Sekurit og ved at vi har avtaler med de aller fleste forsikringsselskaper som dekker kostnadene ved å reparere frontruten din.
Kontakt oss for å gjøre en avtale!

Gjør en avtale

Behov for mer informasjon?