Om Glassdrive

Here to help

Bilglass – helt enkelt!

Glassdrive er ekspert på reparasjon av steinsprut og ruteskift på alt av personbiler, varebiler, lastebiler, busser, bobiler og andre transportmidler. Vi reparerer alle bilmerker og modeller, og vi garanterer topp fagmessig utført arbeid. Vi fokuserer på kvalitet og service. Vi samarbeider med norske forsikringsselskaper og ordner alt papirarbeidet for deg. Vårt morselskap Saint-Gobain produserer det originale Sekurit bilglasset til halve bilparken i Europa, og vi bytter bilglass i faktisk originalkvalitet uansett merke og modell. Glassdrive er en av Norges største bilglasskjeder med rundt 80 verksteder spredt over hele landet. Internasjonalt er Glassdrive en av de største bilglass kjedene i Europa med rundt 1300 verksteder i 10 europeiske land. Når du velger Glassdrive er bilen din i trygge hender. Besøk gjerne et av våre glassverksteder, ring oss på 02199 eller trykk på «Gjør en avtale» her på våre nettsider. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kvalitet

Bilglass i originalkvalitet fra Saint-Gobain Sekurit.

Saint-Gobain Sekurit er en av verdens største produsenter av bilglass, tilbehør og verktøy. De innovative og trafikksikre glassløsningene er utarbeidet i samarbeid med bilprodusentene, og i dag har annenhver bil i Europa Sekurit kvalitetsglass fra Saint-Gobain.

Glassdrive benytter bilglass av høyeste kvalitet fra Saint-Gobain Sekurit, slik at du som kunde alltid er sikret originalkvalitet på glasset og en optimal kjøreopplevelse!

Topp leveringsdyktighet

Saint-Gobain distribuerer originale Sekurit bilglass, tilbehør og verktøy til utvalgte verksteder og bilglass eksperter over hele Norge. Vi har bilglass til 95 % bilparken på våre lager med kort leveringstid og meget høy servicegrad. Glassdrive verkstedene velger bilglass ut i fra chassis nummersøk og er sikret rask tilgang på originale kvalitetsglass til akkurat din bil. 

Kvalitetsgaranti

Alt arbeid utført på Glassdrive verksteder er utført i henhold til bilfabrikantenes veiledninger, og vi tilbyr garanti i henhold til norsk kjøpslov. Glassdrive montører har lang erfaring og opplæring innen bilglass for å kunne yte den beste service til deg som kunde.

Alle verksteder i kjeden har enten «Særskilt arbeidstillatelse for arbeid med bilglass» eller er «Autorisert bilverksted 01».

Service

Topp kundeservice Vi lytter til deg og dine behov, og ønsker å gjøre alt vi kan for at du skal få rask kundeservice og en optimal kundeopplevelse når du kommer til oss! Ved bilglassreparasjoner legger vi alt til rette for deg og tar oss av alt papirarbeidet mens du nyter en kaffekopp, internett og godt lesestoff.

Topp arbeidsgiver Vi er stolte over at Saint-Gobain er en av 13 selskaper i verden som for 5 året på rad (2020) er sertifisert som topp arbeidsgiver Top Employers Institute. Opplæring og videreutvikling av våre ansatte er svært viktig, og vi skal ha det gøy på jobb. Vi legger inn et ekstra gir for å videreutvikle selskapet som en innovativ og attraktiv arbeidsgiver og partner for våre kunder og samarbeidspartnere for fremtiden.

Innovasjon

Med et brennende engasjement for innovasjon, ble Saint-Gobain i 2020 kåret til et av verdens mest innovative selskaper i Derwent Top 100 Most Innovative Companies analyse. Et av fire produkter solgt i dag av Saint-Gobain eksisterte ikke for 5 år siden. Verden er i stadig endring, og en viktig verdi for Saint-Gobain ansatte er å alltid være på jakt etter å forbedre seg selv og selskapets produkter og tjenester i tett samarbeid med våre kunder! Saint-Gobain Sekurit er en av verdens ledende og mest høyteknologiske bilglassprodusenter. For sjåfører og passasjerer betyr dette en optimal kjøreopplevelse med topp komfort og sikkerhet.

Miljøet

Saint-Gobain jobber målbevisst med å være et konsern med miljøvennlige virksomheter, og Saint-Gobain Autover Norge AS er en del av denne miljøsatsingen. Saint-Gobain Autover Norge AS er opptatt av bærekraft og miljøansvar i forhold til ansatte, kunder, leverandører og samfunnet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre systemer og rutiner for å skape miljøgevinster.

Følgende miljøkrav gjelder for medlemmer i Glassdrive:

 • Virksomheten til Glassdrive påvirker trafikksikkerheten i Norge. Vi sikrer at kundene får reparert bilglass skader eller skiftet til nye rute når det er nødvendig. Glassdrive har fokus på god sikt og sikkerhet for alle trafikanter
 • Glassdrive jobber for kontinuerlig forbedring av HMS, og vi vil aktivt arbeide for å redusere bedriftens påvirkning på miljøet
 • Alle ansatte og samarbeidspartnere får informasjon om bedriftens miljøaktiviteter
 • Alt avfall kildesorteres, og spesialavfall deponeres
 • Resirkulering av glass, papir, papp og plast
 • Vi følger FNs prinsipper for ansvarsfull forretningsdrift (UN Global Compact) mht. menneskerettigheter, arbeidskraft, miljø og korrupsjonsforebyggende arbeid
 • Vi følger arbeidsmiljøloven og de til enhver tid gjeldende regler mot sosial dumping
 • Vi arbeider systematisk for å oppfylle kravene i Helse-, Miljø- og Sikkerhetslovgivningen
 • Offentlig godkjente verksteder med høy kvalitet og faglært personell
 • Profesjonell drift med konkurransedyktige priser
 • Bruk av kun originalkvalitet / OEM sertifiserte glass og tilbehør
 • Alle glass skader skal først forsøkes reparert før evt. skift
 • Reparasjon til avtalt tid og pris
 • Montering etter bilprodusentenes retningslinjer
 • Bruk av spesialverktøy, utstyr og kalibreringsutstyr
 • Ansatte deltar jevnlig på opplæring og er oppdatert på den tekniske utviklingen
 • Gode rutiner for kommunikasjon, tilbakemeldinger og oppfølging av kunder gjennom hele reparasjonsprosessen
 • Kontinuerlig HMS arbeid og iverksetting av tiltak for å sikre bærekraftig og miljøvennlig drift