glassdrive

Personvernerklæring

Juni 2011

Glassdrive er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Denne erklæringen gjennomgår de trinnene vi utfører for å beskytte den personlige informasjonen du avgir når du besøker våre nettsider. Den beskriver den personlige informasjonen som vi samler inn, årsakene til at vi bruker denne informasjonen og de valgene du har med tanke på bruke av informasjonen. De trinnene vi utfører for å beskytte din personlige informasjon, og hvordan du kan gå gjennom og rette den personlige informasjonen er også omtalt her. Ved å gå inn på våre nettsider samtykker du i at informasjon kan hentes inn og brukes i henhold til de eksemplene som er beskrevet i denne personvernserklæringen.

Vår innsamling av informasjon

Informasjon som er samlet inn direkte fra deg. Du kan generelt sett besøke Glassdrives nettsider uten at du må oppgi noen form for personlig informasjon. På enkelte sider kan det hende at vi ber deg oppgi personlig informasjon for å kunne yte service eller utføre en transaksjon som du har bedt om. Den personlige informasjonen som vi henter inn kan inkludere:

• Kontaktdetaljer som navn, tittel, navn på bedrift/organisasjon, e-postadresse, telefon og telefaksnummer og fysisk adresse. • Informasjon og bedriften du jobber for og jobbfunksjon. • Dine markedsmessige preferanser med tanke på e-post. • Finansiell informasjon (inkludert kredittkort- og kontoinformasjon). • Informasjon som nasjonalitet og land du bor i slik at vi kan bestemme om du er underlagt eksportstyrende lover og regler med tanke på informasjon om enkelte teknologier. • Informasjon som benyttes til å tilpasse og tilrettelegge våre nettsider, inkludert innlogging og teknisk informasjon. • Forespørsler om og bestillinger av våre tjenester og produkter. • Informasjon som hjelper oss å identifisere produktene og tjenestene som best passer med dine behov. • Registreringsinformasjon i forbindelse med arrangementer og tilbakemeldinger fra deg om våre nettsider, produkter og tjenester.

Det er ikke påkrevd at du oppgir noe av denne informasjonen, men hvis du ikke gjør det kan det hende at vi ikke kan tilby deg den ønskede tjenesten eller fullføre transaksjonen.

Informasjon som hentes inn automatisk

Vi henter inn informasjon om besøket ditt på våre nettsider, inkludert hvilke sider du besøkte, antall byte som ble overført, koblingene du klikket på, materialene du var inne på og andre handlinger som ble gjort på Glassdrives nettsider. Vi henter også inn standardformasjon som nettleseren du bruker sender til alle de nettsidene du besøker, som IP-adressen din (Internet Protocol), type nettleser og egenskapene til denne, språket, operativsystemet du bruker, dato og klokkeslett for besøket ditt og hvilken nettside du hopper fra når du kom til våre nettsider. Vi kobler ikke denne informasjonen med din identitet.

Vår bruk av informasjon

Tjenester og transaksjoner

Vi bruker den personlige informasjonen din til å levere tjenester eller utføre transaksjoner, som gir deg informasjon om Glassdrives produkter og tjenester, svare på spørsmål til kundeservice, tilrettelegge bruken av våre nettsider, og så videre. For å kunne gi deg en bedre opplevelse når du kommuniserer med Glassdrive, kan det hende at informasjon som vi henter inn fra våre nettsider kombineres med informasjon som vi har samlet inn på andre måter.