Sponsing - En avant toot

Glassdrive og France Pare-Brise har slått seg sammen for å støtte et veldedig prosjekt av en ung student som skal reise på sykkel gjennom Europa.

Thomas hanscoote - banner sponso.png

Følg Thomas Hanscoots reise live :

live track

Thomas (22) studerer entreprenørskap på en prestisjefylt skole, EM Lyon, og starter nå på det største prosjektet i sitt liv, å reise på sykkel gjennom Europa:

  • fra Lyon (Frankrike) til Nordkapp (Norge)
  • 6200 km og 53800 m i høyde
  • 75 dager alene

Målet med prosjektet er å øke bevissthet rundt forebygging av kreft, fremme miljøvennlig transport for å begrense vår negative påvirkning på klima og promotere sykkel som et transportmiddel for reise og for helse.

                                                     

            
Thomas hanscoote
            
            

Fødselsdato: 25. juli 2001
Alder: 22
Fødested: Lyon, Frankrike
Hobby: Sykling
Nasjonalitet: Fransk

            

Glassdrive og France Pare-Brise, offisielle sponsorer!

Den 25. mars tar han sykkelen fra Lyon (Frankrike) til Nordkapp (Norge), det er en lang reise (6200 km) alene. I løpet av 70 dager, med bare sykkelen og teltet sitt, vil han prøve å klatre 54 000 m med høydeforskjell for å når målet sitt. Gjennom denne reisen ønsker han å øke bevisstheten om kreft blant unge mellom 15 og 25 år.

Denne ikke-smittsomme sykdommen er den ledende dødsårsaken i Frankrike, med mer enn 400 000 nye pasienter per år.

"Denne saken ligger spesielt nær hjertet mitt, fordi min far ble alvorlig rammet av testikkelkreft da jeg var 6 år gammel. To år med smerter mellom liv og død. Denne historien har en lykkelig slutt fordi han er nå kreftfri, men det dør ca. 160 000 franskmenn av kreft hvert år. Fars tilfelle kunne ha vært veldig annerledes hvis han hadde vært klar over risikofaktorene og om han hadde blitt sjekket tidligere," sier Thomas.

Denne sykkelturen er veldig spesiell for ham. Han ønsker å øke bevissthet rundt kreftsykdom og screening. Vi er nå i stand til å forebygge 40% av krefttilfeller ved å endre livsstilen vår og være oppmerksomme på risikofaktorene i hverdagene. Gjennom hele dette eventyret vil han prøve å gjøre nyttig informasjon tilgjengelig for så mange mennesker som mulig.

Frankrike pare-brise / Glassdrive-nettverket støtter ham i prosjektet sitt og følger ham gjennom sin europeiske reise. Vi er rørt av hans historie og støtter ham i å formidle hans budskap om helseforebyggende tiltak og miljøpåvirkning til så mange mennesker som mulig.

For å hjelpe ham mer spesifikt i kreftforebygging, vil Léon Bérard-kreftforskningssenteret, Cheer up-foreningen, Lyon ressurssenter, Aida-foreningen og ligaen mot kreft støtte ham med initiativet hans.

Følg med på hans reise her og på sosiale medier!