Skifte siderute

Skifte siderute

Skifte siderute

En skadet siderute må vanligvis skiftes. I motsetning til en frontrute, vil det i de fleste tilfeller ikke være mulig å reparere sideruten. Glassdrive har profesjonelle montører som hjelper deg å finne den rette løsningen.

Skifte bilglass: kun originale deler

Hvis sideruten er skadet, kan dette føre til dårligere sikt. Dersom du oppdager riper eller sprekker bør du la våre eksperter ta en titt på det for å undersøke om den kan repareres eller om du bør bytte bilglass. Våre montører vil montere en ny siderute med samme kvalitet som originalen, dersom glasset må byttes. 

Enten du trenger en siderute reparasjon eller et ruteskift, har sikkerheten din alltid høyeste prioritet hos Glassdrive. Våre dyktige montører vil alltid skifte sideruten med glass av høyeste kvalitet fra Saint-Gobain Sekurit, noe som gjør at ruten blir like god som originalen. Glassdrive produserer og bruker bilglass som er produsert etter OEM-standard. Takket være bruk av originale reservedeler, riktig tilbehør & verktøy og erfarne montører, kan vi alltid garantere arbeid av høyeste kvalitet.