Skifte frontrute

Skifte frontrute

Hos Glassdrive prøver vi alltid å reparere skaden i frontruten, men noen ganger kan skaden være for stor til å repareres, og da må man skifte bilruten. Vi kan skifte bilens frontrute raskt og enkelt.

Originalglass

Våre profesjonelle montører kan sjekke frontruten dersom den er skadet. De hjelper deg å avgjøre om frontruten kan repareres eller om den må skiftes. Å skifte frontruten koster litt mer, men det kan være nødvendig for sikkerheten.

 Vi er en del av Saint-Gobain konsernet som leverer Sekurit originalglass til over 50 % av bilparken i Europa. Vi vil alltid skifte rute med glass av høyeste kvalitet fra Saint-Gobain Sekurit, noe som gjør at ruten blir like god som originalen. Alt bilglass hos Glassdrive er produsert etter OEM-standard. Takket være bruk av originale reservedeler, riktig tilbehør & verktøy og erfarne montører, kan vi alltid garantere arbeid og ruteskift av høyeste kvalitet. 

Vær oppmerksom på enkelte kopiruter i markedet som man kan bli ledet til å tro at holder originalkvalitet. Det er godt kjent blant fagfolk at det kan være problemer med glasskvalitet, passform og tilhørende teknologi på ulike kopiruter som også kan ha en relativt høy pris. Slike produkter er ofte langreiste, noe som heller ikke er heldig ut i fra miljøhensyn. Spør gjerne hvor ruten er produsert og hvem som er leverandør av selve bilglasset. 

Kalibrering

I dagens moderne biler er frontruten ofte utrustet med kameraer og sensorer som har viktige sikkerhetsfunksjoner. Vi sikrer at du får ruten dine korrekt montert og for at kalibreringen blir utført riktig for akkurat din bil.

Lånebil / Mobiltjeneste

 Vi hjelper deg når du trenger det som mest og tilbyr lånebil og mobiltjeneste.