glassdrive

Skifte bilrute

Når du har en stor steinsprut eller en sprekk i en av bilrutene, kan glasset være for skadet til å repareres, og vi må utføre et ruteskift. Hos Glassdrive prøver vi alltid å reparere ruten først, men hvis du trenger å bytte bilglasset, erstatter vi ruten med glass av høyeste kvatlitet fra Saint-Gobain Sekurit (Originale reservedeler).

Hvorfor er det viktig å skifte bilglass?

Hvis steinspruten utvikler seg til en sprekk, vil ikke bilen gå gjennom EU-kontrollen, og i tillegg setter du deg og passasjerene dine i fare. Å skifte bilrute kan koste litt mer, men det er verdt det når du vet at du og passasjerene blir trygge.

Frontruter utgjør opp til 34 % av kjøretøyets stivhet. En skadet frontrute svekker karosseriet og kan endre kjøretøyets dynamikk. Å skifte bilrute er en rask og enkel måte for deg å kjøre trygt igjen.

Kun originale reservedeler

Ta kontakt med våre dyktige montører hvis du tror du trenger en ny bilrute. De vil hjelpe deg å avgjøre om du trenger å skifte bilglasset. Glassdrive bruker glass av høyeste kvalitet fra Saint-Gobain Sekurit når vi bytter bilglass. På den måten gjenoppretter vi kjøretøyet til sin opprinnelige tilstand.

Gjør en avtale glassdrive