glassdrive

Reparasjon av sprekk i frontruten

En sprekk i frontruten plassert i synsfeltet, er en kjent årsak til at bilen ikke går gjennom EU-kontrollen. Men visste du at en sprekk kan påvirke stivheten i bilen din? Frontruten utgjør opptil 34 % av bilens bærende konstruksjon. En liten steinsprut i frontruten kan fort bli til en stor sprekk og utsette både deg og dine passasjerer for fare. Hvis du oppdager en steinsprut i frontruten, kan en av våre dyktige montører sjekke den for deg.

Reparasjon av sprekk i frontruten eller ruteskift?

Hvis bilen din har en steinsprut i frontruten som er mindre enn en 1 krone, er det stor sjanse for at vi kan reparere den for deg. Det er ikke alltid mulig å utføre en reparasjon av frontruten. Noen ganger må vi utføre et ruteskift, og da påløper det vanligvis en egenandel, avhengig av hvilken forsikring du har.

Er du usikker på om du trenger en reparasjon eller et ruteskift? Vi hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått, og vi vil alltid prøve å reparere frontruten først. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, er en reparasjon helt kostnadsfritt og det vil ikke påvirke bonusen i forsikringen din. En reparasjon av frontruten er en rask og enkel prosess, som sparer deg for tid og penger.

Gjør en avtale glassdrive