Reparasjon av sprekk i frontruten

Reparasjon av sprekk i frontruten

En sprekk i frontruten plassert i synsfeltet, er en kjent årsak til at bilen ikke går gjennom EU-kontrollen. Men visste du at en sprekk kan påvirke stivheten i bilen din? Frontruten utgjør opptil 34 % av bilens bærende konstruksjon. En liten steinsprut i frontruten kan fort bli til en stor sprekk og utsette både deg og dine passasjerer for fare. Hvis du oppdager en steinsprut eller sprekk i frontruten, kan en av våre dyktige montører sjekke den for deg.

Reparasjon av sprekk i frontruten eller ruteskift?

Er du usikker på om du trenger en reparasjon eller et ruteskift? Vi hjelper deg uansett hvilken glass skade du har fått, og vi vil alltid prøve å reparere frontruten først. 

Hvis bilen din har en steinsprut i frontruten som er mindre enn en 1 krone, er det stor sjanse for at vi kan reparere den for deg. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, er en reparasjon helt kostnadsfritt for deg, og det vil ikke påvirke bonusen i forsikringen din. En reparasjon av frontruten er en rask og enkel prosess, som sparer deg for tid og penger.

Det er ikke alltid mulig å utføre en reparasjon av frontruten. Dersom ruten må skiftes, vil våre dyktige montører alltid skifte frontruten med glass av høyeste kvalitet fra Saint-Gobain Sekurit, noe som gjør at ruten blir like god som originalen. Glassdrive bruker bilglass som er produsert etter OEM-standard. Takket være bruk av originale reservedeler, riktig tilbehør & verktøy og erfarne montører, kan vi alltid garantere arbeid av høyeste kvalitet. Når man utfører et ruteskift vil det påløpe en egenandel, avhengig av hvilken forsikring man har.