Reparasjon av steinsprut

Reparasjon bilrute

Har du et lite hakk eller en steinsprut i frontruta? Da er det viktig at du får hjelp til å fikse skaden så raskt som mulig. En ubehandlet steinsprut gir nedsatt sikkerhet, og du risikerer at skaden utvikler seg slik at hele ruten må skiftes. Hos Glassdrive prøver vi alltid å reparere steinsprut først. Våre dyktige montører hjelper deg og avgjør om ruten kan repareres eller om den må byttes. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, er steinsprutreparasjon helt kostnadsfritt for deg og vil ikke påvirke bonusen din. Vi reparerer steinsprutskader og sprekker på alle biler og alle merker. Kontakt oss for en gratis vurdering.

Hvorfor er steinsprutreparasjon viktig?

En liten steinsprut kan lett utvikle seg til at ruta sprekker om den ikke repareres med en gang. Steinsprut og sprukket glass reduserer sikten din, noe som kan utsette deg og passasjerene dine for fare. Frontruten utgjør opp til 34 % av bilens vridningsstivhet, og en skadet frontrute svekker karosseriet og dynamikken i bilen. En reparasjon av steinsprut tar kun 30 minutter, og er en rask og enkel måte å kjøre trygt videre.

Fem fordeler ved å reparere en liten steinsprutskade så snart som mulig:

  1. Sikkerhet: En steinsprutskade kan bli en sprekk når som helst. Når du kjører kan dette ha stor påvirkning for passasjerenes sikkerhet.

  2. Unngå at du ikke får godkjent bilen i EU-kontroll: Når en steinsprutskade er innenfor sjåførens synsfelt, kan det føre til at du ikke får godkjent bilen i en EU kontroll.

  3. Spar tid: Det er raskere å reparere en steinsprutskade enn det er å utføre et ruteskift.

  4. Spar penger: Ved å reparere steinsprutskaden kan du forhindre at du må bytte frontruten. I de fleste tilfeller kan Glassdrive reparere frontruten din uten kostnad for deg, og det påvirker ikke bonusen din.

  5. Enkelt: Glassdrive håndterer all kontakt med forsikringsselskapet ditt.

Steinsprutplaster

For å beskytte steinsprutskaden og hindre at det utvikler seg en sprekk i frontruten kan du få gratis ruteplaster av oss. Plasser ruteplasteret på steinsprutskaden så fort skaden har skjedd og avtal tid med et av våre Glassdrive verksteder.