glassdrive

Reparasjon av steinsprut

Har du et lite hakk eller en steinsprut i frontruta? Hos Glassdrive prøver vi alltid å reparere steinsprut først. Våre dyktige montører hjelper deg og avgjør om frontruten kan repareres eller må byttes. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, er steinsprutreparasjon helt kostnadsfritt. En reparasjon vil ikke påvirke bonusen din.

Hvorfor er steinsprutreparasjon viktig?

En liten steinsprut kan lett utvikle seg til en stor sprekk. Det kan hindre at bilen din går gjennom EU-kontorllen, i tillegg kan du risikere at ruten sprekker. Dette reduserer sikten din, noe som kan utsette deg og passasjerene dine for fare.

Frontruten utgjør opp til 34 % av bilens vridningsstivhet. En skadet frontrute svekker karosseriet og kan endre dynamikken i bilen. En reparasjon av steinsprut tar kun 30 minutter, og er en rask og enkel måte å kjøre trygt igjen.

Faser i en glass reparasjon

Er du interessert i hvordan vi utfører en glass reparasjon hos Glassdrive? Spør din Glassdrive montør!

En liten steinsprutskade i frontruten kan ha stor påvirkning på sikkerheten. Vi anbefaler at du reparerer skaden så raskt som mulig. Her ser du 5 fordeler ved å reparere en liten sprekk eller en steinsprutskade så snart som mulig:

  1. Sikkerhet: En steinsprutskade kan bli en sprekk når som helst. Når du kjører kan dette ha stor påvirkning for passasjerenes sikkerhet.
  2. Unngå at du ikke får godkjent bilen i EU-kontroll: Når en steinsprutskade er innenfor sjåførens synsfelt, kan det føre til at du ikke får godkjent bilen i en EU kontroll.
  3. Spar tid: Det er raskere å reparere en steinsprutskade enn det er å utføre et ruteskift.
  4. Spar penger: Ved å reparere steinsprutskaden kan du forhindre at du må bytte frontruten, noe som vil koste deg mer. I de fleste tilfeller kan Glassdrive reparerer frontruten din uten kostnad for deg, og det påvirker ikke bonusen din.
  5. Enkelt: Glassdrive håndterer all kontakt med forsikringsselskapet ditt.
Gjør en avtale glassdrive