glassdrive

Om Glassdrive

Glassdrive er en av Norges største bilglasskjeder, med over 70 verksteder spredt over hele landet. Du finner oss i alle landets fylker! Glassdrive er eksperter på bilglass, og våre ansatte er dyktige fagfolk. Vi hjelper deg med reparasjon av steinsprut, ruteskift på alle bilmerker, montering av solfilm og lyktepolering. Glassdrive benytter bilglass av høyeste kvalitet fra Saint-Gobain Sekurit, slik at du som kunde alltid er sikret den beste kvaliteten. Noen Glassdrive verksteder har god erfaring med tunge kjøretøy, og utfører ruteskift på bobiler, busser og lastebiler.

Glassdrive er et raskt voksende internasjonalt selskap, med verksteder i 10 europeiske land.

Hos Glassdrive dreier det seg om mennesker. Menneskene som kjører med en sikker følelse. Og menneskene som reparerer kjøretøyene raskt og med riktig kompetanse, ved bruk av produkter med topp kvalitet. Det er hva det dreier seg om: Menneskene foran og bak glasset.

Glassdrive er en del av Saint-Gobain. Med over 340-års produksjonserfaring og et fast engasjement for innovasjon, er Saint-Gobain Sekurit en av verdens ledende glassprodusenter. For sjåfører og passasjerer betyr dette at de får en optimal kjøreopplevelse med høyere komfort og sikkerhet. Dette er årsaken til at en av to kjøretøy i Europa er utstyrt med bilglass fra Saint-Gobain Sekurit.

I alle våre aktiviteter er hovedfokuset vårt på sikkerhet, pålitelighet, service og topp kvalitet. Som et høyteknologisk selskap fokuserer vi ikke bare på innovative produkter og service. Vi har alltid en ting til i tankene våre. Menneskene. De som jobber hos Glassdrive. Og de som benytter seg av våre tjenester.

Glassdrive. Menneskene bak glasset.