Bytte frontrute pris | Glassdrive

  Pris for å bytte frontrute

  Hos Glassdrive prøver vi alltid å reparere skaden først, noe som sparer deg for penger. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, er en reparasjonen helt kostnadsfri, og vil ikke føre til bonustap. Sikkerheten har høy prioritet hos oss, og våre erfarne montører vil anbefale deg å bytte frontruten hvis det ikke er mulig å reparere skaden.

  Prisen på å bytte frontrute bestemmes av forsikringen din. Normalt påløper det en egenandel ved et ruteskift. Våre montører informerer deg om dette med en gang, og vi hjelper deg med alt papirarbeidet. Et ruteskift påvirker ikke bonusen din.

  Frontruteskift av høy kvalitet

  Glassdrive benytter bilglass av høyeste kvalitet, levert fra Saint-Gobain Sekurit, uten at det koster deg noe ekstra! Takket være bruk av originale reservedeler, riktige produkter og erfarne montører, garanterer vi at arbeidet utføres med høy kvalitet.

  Selv om du ikke har glassdekning på forsikringen din, er det uansett lurt å bytte frontruten, selv om dette har en høyere kostnad. Prisen bør ikke være en faktor som påvirker sikkerheten. Våre dyktige montører kan hjelpe deg å finne den beste løsningen.

  Glasskade eller ruteskift!

  glassdrive_norge

  Ta kontakt med oss, vi svarer gjerne på dine spørsmål! Ring 02199

  Gjør en avtale
  Vi ordner alt for deg!

  glassdrive-norge