banner3.png
FAQ

Hvorfor er det viktig å bytte bakvinduet på bilen din ?

Hvorfor er bakvinduet så viktig i en bil?

  • Bakvinduet sikrer kjørekomforten ved å gi maksimal sikt, enten du ser i bakspeilet eller rygger.
  • Bakvinduet beskytter kjøretøyet ditt mot tyveri, skader og dårlig vær.
  • Bakvinduet bidrar til den generelle styrken til kjøretøyet ditt. Uten glasset deformeres kjøretøyet mye lettere ved en kollisjon.
  • Bakvinduet gir viktige funsjoner: bakvinduet på en bil har et innebygd avisingssystem, en vindusvisker og et tredje bremselys øverst i bakluken. Noen modeller er utstyrt med en radioantenne og en GPS-mottaker. Dette er funksjoner som kan bli skadet hvis bakvinduet er knust eller skadet.

Oppsummert; bakvinduet er en viktig del av kjøretøyets beskyttelse, men også for sikkerheten og kjørekomforten.

Hvorfor skal du velge Glassdrive når det gjelder skifte av bakvindu på bilen din?

Glassdrive er en landsdekkende bilglasskjede tilhørende Saint-Gobain-konsernet. Glassdrive er eksperter på reparasjon og utskifting av vinduer på personbiler og nyttekjøretøy. Vi jobber på alle bilmerker og alle typer glass.

Gjør en avtale

 

Hvordan skiftes bakvinduet?

Det er kun profesjonelle bilglassmontører som kan skifte bakvinduet på bilen din. Gjør en avtale med vårt kundesenter på tlf eller via glassdrive.no og vi leverer glasset ut fra vårt lager, normalt innen 24 timer. På avtaledagen fjerner vi det gamle vinduet og monterer nytt bilglass. Hele skiftet tar kun 2-3 timer.

Forsikringsselskaper vil normalt dekke utskifting av bakvinduer. Du betaler kun egenandel på 2 – 2500 kr

Hvis du ikke er forsikret, skal verkstedet oppgi kostnaden for ruteskift på forhånd. Glassdrive er godkjent glasspesialist av de aller fleste forsikringsselskapene i Norge!

Behov for mer informasjon?