Solfilm til bil | Sote ruter | Glassdrive

  Solfilm til bil

  Vil du ha en mer behagelig temperatur i bilen, kan vi montere solfilm på bilrutene dine, eller sote rutene som noen sier. Solfilmen vi bruker avviser og absorberer solenergien som varmer opp bilen innvendig. Soting av ruter har mange fordeler; bedre sikt for sjåføren, bedre kjøreøkonomi, beskyttelse mot UV-stråler og et stiligere utseende på bilen.

  Solfilm til bil: mange fordeler

  Hos Glassdrive har sikkerheten din høyeste prioritet. Solfilm reduserer det sterke lyset fra sol, snø og frontlysene på andre biler, og dette bidrar til bedre sikt for sjåføren. I tillegg begrenser solfilm innsyn i bilen. Glassdrive bruker solfilm til bil av høyeste kvalitet for å sote ruter. Vi garanterer at soting av ruter utføres med høy kvalitet.

  Ruter som har solfilm gir bedre kjørekomfort og energibesparelser, fordi solfilmen reduserer behovet for å bruke aircondition, noe som igjen fører til en bedre kjøreøkonomi. Dessuten gir soting av ruter beskyttelse mot UV-stråling og kan forhindre skader i glasset. Solfilmen holder glasset sammen hvis det knuses, slik at sjåføren og passasjerene ikke skades. Dette er en god investering, med tanke på sikkerheten for både deg og passasjerene.

  Glasskade eller ruteskift!

  glassdrive_norge

  Ta kontakt med oss, vi svarer gjerne på dine spørsmål! Ring 02199

  Gjør en avtale
  Vi ordner alt for deg!

  glassdrive-norge